Американска трагедия: майка криела труповете на децата си в гараж 14.04 | 18:27

Меган е раждала в продължение на 10 години, а после убивала децата си

От iNews.bg

Жена от американския град Плийзънт, щата Юта, е арестувана и обвинена за убийството на седем деца. Ужасяващата картина се разкрила пред очите на полицията, чиито служители намерили телата на мъртвите деца в картонени кутии в гаража на къщата си, предава в. Independent.

Съпругът на 39-годишната Меган Хънтсмен е подал сигнал, след като е почиствал гаража в къщата, в която са живели до преди 3 години. При пристигането си служителите на реда открили тялото на новородено дете. След получаване на заповед за обиск полицаите намерили тленните останки на още шест деца, опаковани в отделни кашони в гаража.

Полицаите работят по версията, че в продължение на десет години Меган раждала децата, а после ги убивала.

Арестуваната няма криминално минало. Един от далите показания съседи твърди, че забелязвал напълняването и отслабването на жената през годините, но допълва, че никога не изглеждала бременна.

Повечето съседи са изумени, че по-големите деца на жената, които все още живеят у дома, не са знаели, че майка им е бременна и не са забелязали нещо подозрително.

Полицаите не вярват, че мъжът не е знаел какво става под покрива на дома му и не могат да си обяснят как се е случило това. Самите те били шокирани при всяко отваряне на следващата кутия.

Водещи

Най-четени