Арестуваха 71-годишна проститутка 31.01 | 21:55

Бабата от Кънектикът подбивала успешно цените на по-младите си колежки

От Александър Бакалов

Властите в Кънектикът арестуваха възрастна жена по обвинения в проституция, съобщава The Huffington Post. Силите на реда научили за незаконните дейности на 71 годишната Сигън Лийбхарт от реклама в засекретена секция на Backpage.com.

Лийбхарт работела под псевдонима Лола и се рекламирала по-следния начин:

"С по-стара е по-хубаво... Прекрасно запазена красота. Естествен голям бюст 38DD. Секси, слаба, топла и приятелски настроена."

Друга нейна реклама в подобен уебсайт е далеч по-подробна:

"Наистина зряла компаньонка с над 25 години опит в доставянето на симфония от разкошна и чувствена наслада на изтънчени по-възрастни или по-млади джентълмени, които могат да си позволят най-доброто и предпочитат жените им да бъдат малко по-стари, но далеч по-добри... Аз имам френски и немски корени и красива кожа, поддържана съм от глава до пети. Красивото бельо е задължително, за да завърши тази картина на чувствена изтънченост и елегантност."

Установило се, че "Лола" е вземала на клиентите си 150 долара за пълна програма, с което подбивала успешно цените на по-младите жрици на най-древната професия, които вземали за същите "услуги" минимум по 300 долара.

Водещи

Най-четени