Баща уби дъщеря си с два шамара. Не бил доволен от домакинската работа (ВИДЕО) 23.05 | 20:43

74-годишният баща ще лежи 60 дни за убийството на дъщеря си

От iNews.bg

Канадец беше осъден на 60 дни в затвор тази седмица за убийството на 13-годишната си дъщеря. Той зашлевил момичето толкова силно, че тя по-късно починала. 

74-годишният Муса Сидимие от Квебек се е признал за виновен в обвинение в непредумишлено убийство, което било резултат от спор между него и дъщеря му през 2010 г., предава Daily Mail. 

Според съдебните документи, канадецът се е скарал с 13-годишната си дъщеря Нутен Сидиме за домакинската работа и я зашлевил по двете страни на лицето. 1288312

Ударите били толкова силни, че момичето се строполило на пода в безсъзнание. От носа й потекла кръв и баща й се обадил на телефон 911.  Момичето било откарано в болница, където прекарало 3 дни в кома, но след това умира. 

Паолог установил, че 13-годишната Нутен е починала от мозъчен кръвоизлив, причинен от силните удари. Първоначално бащата бил обвинен в нападение, причинило смъртта на тийнейджърката, но после присъдата била променена на непредумишлено убийство. 

В сряда в Квебек съдията отсъдил присъда от 60 дни, през който 74-годишният баща ще лежи в затвора. При това става дума само за почивните дни, което се равнява на 30 седмици. 

Във връзка с решението си, съдията Ричард Малру, е казал, че взима предвид разкаянието на убиеца и чистото му криминално досие. 

Ето видео от обявяване на присъдата на Муса:

Най-четени