Безумие! Италиански футболен фен закла семейството си и отиде да кръчма 17.06 | 20:30

Мъжът спокойно гледал срещата между Италия и Англия

От Цанка Донкова

Италиански футболен фен е заклал жена си и двете си деца, след което е отишъл на кръчма, за да гледа срещата между Италия – Англия, съобщава Mirror.

Инцидентът е станал в къща в Мота Висконти в близост до Милано. 31-годишният компютърен консултант Карло Лиси си е признал, че е извършил тройното убийство и е поискал получи най-тежко наказание.

Около 23 часа на 15 юни, двамата с 39-годишната му съпруга правили секс в хола на дома им, минути след това той е станал, взел кухненски нож и започва да я ръга. След като убил 38-годишната си съпруга Кристина Омес, мъжът се качил на втория етаж, където спели 5-годишната му дъщеря Джулия и 20-месечното им бебе Габриеле. Без да ги буди той първо прерязъл гърлото на по-голямото, а след това направил същото и с малкото бебе.

След клането мъжът се изкъпал, качил се в колата си, изхвърлил ножа в шахта и отишъл в кръчмата, където със задоволство участвал в коментарите на мача от Световното Англия - Италия (1:2), а голът на Марио Балотели го изпълнил с адска радост, разказват приятелите му, с които запивал.

"Не беше притеснен, напротив - бе спокоен, коментираше мача с нас", разказват приятелите му пред полицията. Мъжът обяснил, че направил убийството, защото искал да се отърве от сегашното си семейство заради нова любов.

Водещи

Най-четени