Британско семейство получава есемеси от отвъдното (СНИМКА) 17.10 | 12:25

Мъртва баба праща съобщения

От iNews.bg

Шери Емерсън шокира света, като съобщи, че получава съобщения от мъртвата си баба. Момичето стигна по-далеч като показа есемесите от починалата. Историята звучи смразяващо, но се оказала просто низ от случайности.

Лесли Емерсън починала преди 3 години на 58-годишна възраст. На погребението й семейството поставя в ковчега любимите вещи на жената, сред които мобилния й телефон, защото обичала да праща съобщения на близките си.

За да се утешава внучката Шери продължавала да праща есемеси на баба си и един ден получила отговор: "Бдя над вас, всичко ще е наред. Ще минеш през това", гласял текстът от отвъдното.

Момичето показало съобщенията на близките си и те набрали мъртвата баба. Оказало се, че млад мъж получил номера от мобилния оператор и решил, че получава шеговити съобщения, на които започнал да отговаря.

1415015

"Когато получих отговора не знаете какво ми мина през главата. Замислих се дали баба не е жива или някой е изкопал гроба й и не може да намери покой, беше ужасно, не знаех къде се намирам", споделя Шери пред "Mirror”.

Лесли била диагностицирана с рак на дебелото черво през 2010 год. и починала само година по-късно. От тогава насам, семейството й все още не може да намери утеха, а тези съобщения само бръкнала в раната. От мобилния оператор обещали, че ще спрат номера и нямат да го дават на нов човек, като вид компенсация за тревогите на Лесли.

Водещи

Най-четени