Българска порно звезда в измами с кредитни карти 14.04 | 21:42

Зорница Лозанова издава две книги по забавна психология

От iNews.bg

Начело на разбитата мрежа за клониране на кредитни карти, в която е имало българи и италианци, е била българка, позната в порноиндустрията, съобщава италианската агенция АНСА.

44-годишната Зорница Лозанова, известна като Азора Райс е живяла с италиански предприемач, с когото се разделила. След това се жени за българин.

И двамата партньори на българката са били част от мрежата и са живеели в една и съща кооперация в Рим, допълва "24 часа".

Зорница Лозанова е родена в София, но има български, македонски, италиански и гръцки корени. Завършва с хуманитарен профил литература и история в училище. След това е приета специалност Политология в Софийски университет "Климент Охридски".

След скандал за сексуален тормоз върху нея от страна на различни преподаватели във факултета, тя премества следването си в Нов Български Университет, където се налага да държи 18 допълнителни изпита (след вече 25 взети!) по същата специалност.

По това време излизат двете й книги по забавна психология "100 метода как да спечелим своя/та избраник/ца” и "Как да отблъскваме мъжете – ръководство за отчайващо красиви жени”, написани с много чувство за хумор.

Печелейки конкурс, Азора заминава за Италия, където завършва политология с профил икономика и политика в Свободен Национален Университет "LUISS Guido Carli”.



Водещи

Най-четени