Вижте мъжа, който уби студентката Стефани Линева (ВИДЕО/СНИМКИ) 09.12 | 09:39

Полицията в Бинхемптън показа виновника за смъртта на момичето

От iNews.bg

Както по-рано iNews.bg писа, полицията в американското градче Бинхемптън задържа заподозрян за смъртта на българската студентка Стефани Линева. Това е 26-годишният Айзас Сидикуи, чиято снимка разпространиха от властите по време на специална пресконференция.

Мъжът бил хванат след подаден сигнал от добросъвестен гражданин. Униформените обаче подозират, че източникът може и да е бил повлиян от обявената преди няколко дни награда за информация, която може да доведе до разплитане на случая.

Полицията твърди, че във фаталната нощ Айзас помлял нашата студентка с BMW-то си. Припомняме, че тялото ѝ беше открито около 02:00 през нощта от друг шофьор, а Стефани почина малко половин-един час след това в болницата.

1819352

Предстои Сидикуи да бъде обвинен още днес за това, че е напуснал мястото на инцидент. Все още не е ясно дали е бил употребил алкохол същата вечер. В колата с него обаче е имало и друг мъж, твърдят от полицията. Освен това имало и още хора, които разполагат с информация за случилото се миналата седмица.

Водещи

Най-четени