Водещият на "Топ Гиър": Застреляйте протестиращите във Великобритания 01.12 | 10:29

"Бих ги извел навън и екзекутирал пред семействата им. Има предвид, как смеят да стачкуват", възму ти се типично в свой стил Джеръми Кларксън

От iNews.bg

Запомнящият се водещ на автомобилното тв шоу "Топ Гиър" Джеръми Кларксън има навика да говори – и то много. Феновете на колите и шоуто със сигурност са забелязали неговото странно чувство за хумор, но едва ли оправданието за това е само народността му.

В деня на най-голямата национална стачка във Великобритания, водещият не изневери на буйния си нрав и влезе в новините с едно "запомнящо се" изказване. "Аз бих ги застрелял всичките. Бих ги извел навън и екзекутирал пред семействата им. Има предвид, как смеят да стачкуват, след като имат своите първокласни пенсии, които ще са гарантирани, а ние останалите ще трябва да работим за прехраната си?”

Такъв бе коментарът на Джеръми в ефира на The One Show за стачкуващите работници. Естествено, думите му, макар и под формата на шега, разбунтуваха консервативна Великобритания.

The One Show се извинява в края на шоуто на зрителите, които може да са се обидени от коментарите на Джеръми Кларксън, съобщи ВВС. Въпреки извинението, думите на Кларксън предизвика стотици гневни коментари по Twitter.

Но това никак не е необичайно за Джеръми – неговите лафове нямат край. Водещият е известен със странния си изказ и сравнения, които прави, водейки предаването.

"Трябва само да погледнем към бившата жена министър-председател на Великобритания Маргарет Тачър, за да знаем какви могат да бъдат жените, когато искат да бъдат на челно място" или пък "Веднъж Рос Браун ми сподели, че по време на едно състезание, за което прогнозата за времето била за дъжд, Михаел Шумахер се включил на радиото, докато въртял бърза обиколка и му казал, че облаците в задната част на пистата изглеждали заплашително. Той пилотира Ferrari и има времето и желанието да се прави на метеоролог." Това са само няколко от неговите запомнящи се лафове.



Водещи

Най-четени