Всекидневник разбуни духовете в САЩ с шокираща снимка 05.12 | 11:20

Въпросната е запечатала човек, секунди преди да бъде блъснат от метро

От Ивайло Коралски

Нюйоркската полиция издирва мъж, заподозрян, че е бутнал баща на две деца пред преминаващ влак в местното метро, съобщава The New York Post.

Жертвата е 58-годишния Ки Сук Хан. Последният се опитал да защити свой познат от набезите на побъркан клошар, преди бездомникът да го бутне върху релсите.

Свидетели на инцидента се опитали всячески да предупредят идващия влак, че зад ограничителната линия има паднал човек, но в крайна сметка опитите им се оказали безуспешни.

"Той беше приклещен между влака и ръба на платформата. След това беше завлечен от влака. Можех да видя ясно кървавата следа, която оставя след мястото на удара", споделя пред The New York Post свидетел на случилото се.

Изданието обаче си навлече гнева на американската общност, след като в последния си брой излезе със снимка на първа страница от мястото на инцидента, секунди, преди въпросния да се състои.

Въпросната е направена от фотограф, работещ на свободна практика, който се оказал в близост до случващото се.

На снимката ясно може да се види как Ки Сук Хан се е вкопчил в перона и гледа наближаващия влак.

След като американската общност се нахвърли върху фотографа, затова че не се е притекъл на помощ на човека, а го е снимал, той се оправда, че е направил снимката със светкавица, с идеята да предупреди водача на приближаващия влак.

Провокативния фотос в цял размер, сега:

729031

Водещи

Най-четени