Вучич и брат му на съд заради афера с ферма за марихуана 09.12 | 11:00

Самият Вучич съобщи за наказателните обвинения срещу себе си

От iNews.bg

Афера, свързана със сръбските лидери през последните дни, ще придобие съвсем ново измерение днес, тъй като ще бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу президента Александър Вучич и брат му Андрей. Т върди се, че двамата са свързани с плантация за марихуана във фермата "Йованица" във Войводина .

Делото ще бъде заведено от неговия политически съюзник, за да помогне да се изчисти името на президента на страната, съобщават БГНЕС . Самият Вучич съобщи за наказателните обвинения срещу себе си, заявявайки, че ще бъде съден от подпредседателя на неговата управляваща Сръбска прогресивна партия (СПП) - кметът на Нови Сад Милош Вучевич, за да разкрие истината за "Йованица", в която заедно с био зеленчуци се отглежда и марихуана, като стартира разследване от прокуратурата и полицията. Афера, свързана със сръбските лидери през последните дни, ще придобие съвсем ново измерение днес, тъй като ще бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу президента Александър Вучич и брат му Андрей.

Твърди се, че двамата са свързани с плантация за марихуана във фермата "Йованица" във Войводина . Делото ще бъде заведено от неговия политически съюзник, за да помогне да се изчисти името на президента на страната, съобщават БГНЕС. Самият Вучич съобщи за наказателните обвинения срещу себе си, заявявайки, че ще бъде съден от подпредседателя на неговата управляваща Сръбска прогресивна партия (СПП) - кметът на Нови Сад Милош Вучевич, за да разкрие истината за "Йованица", в която заедно с био зеленчуци се отглежда и марихуана, като стартира разследване от прокуратурата и полицията.

Водещи

Най-четени