Гръмна бомба! Известен холивудски актьор е ХИВ позитивен 12.11 | 13:39

Това вероятно е звездата от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн

От iNews.bg

Информацията, че известен холивудски актьор е ХИВ позитивен, обиколи света. Интернет порталът Radar Online разкри информацията, че известен актьор е заразен с вируса на СПИН, но не съобщи име. Няколко източника пък писаха, че заразеният актьор е знаел от поне 2 години за болестта си.

Според немското издание VIP това е звездата от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн.

"Той се измъчва от мисълта, че вече всички са забравили за актьорските му умения", е коментирал Гръмна бомба! приближен на актьора, цитиран от изданието.

"Той имаше сълзи в очите си, когато го каза на приятелите си. Но също така знае, че ако информацията стане публична, тя би унищожила и него, и феновете му", допълва източникът.

Всъщност, всичко, което знаехме досега, беше следното: мъж, на средна възраст, известен в Холивуд със страстта си към татуировките, злоупотреба с наркотици и бохемски живот. Също така в последните години е имал няколко връзки с порнозвезди.

Самият Чарли Шийн не е коментирал слуховете. Ако обаче се окаже вярно, може би именно това е причината за избухванията на актьора и злоупотребите му с наркотици, пише германският сайт.

Водещи

Най-четени