Експлозии в Македония! Взривове до два полицейски участъка 10.12 | 15:34

Антитерористична група на МВР установява причините

От iNews.bg

Два взрива са избухнали късно снощи в непосредствена близост до полицейските участъци в македонските градове Тетово и Куманово.

Инцидентите са станали след 21 часа. Според македонското вътрешно министерство обаче полицейските участъци не са били обекти на нападението.

За щастие, при експлозиите няма загинали, само малки материални щети. Полицаите не за забелязали никого подозрителен в района. Извършителите не са задържани,

На мястото на експлозията е извършен оглед от антитерористична част на МВР, за да се установи какво я е предизвикало, предаде БТА.

Повече информации какво е предизвикало експлозията и други подробности за случая ще станат известни по-късно през деня, съобщиха от македонската полиция. В Куманово са нанесени незначителни щети на един автомобил, паркиран край полицейския участък.

Медиите в Куманово съобщиха, че ръчна бомба е била поставена в шахта в близост до основното училище "11 октомври", но тази информация още не е потвърдена. Според неофициални информации в порталите на албански език по двата полицейски участъка били хвърлени ръчни бомби.

Водещи

Най-четени