Изчезналият малайзийски самолет – отвлечен от извънземни 08.05 | 14:59

Всеки десети американец смята така

От Филипа Тодева

Теориите и мненията около случая с изчезналия самолет на малайзийските авиолинии стават все повече и все по-невероятни. В САЩ например те спокойно могат да минат в графата "теории на конспирациите". Наскоро проучване сред американците показа, че всеки десети вярва, че полет MH370 е бил похитен от космически пришълци, идващи от друго измерение.

Липсата на яснота за изчезването на самолета е довело до пораждането на такива невероятни мнения сред жителите на САЩ, че сякаш са излезли от сценарий за научнофантастичен филм. Според една от теориите самолетът може би е бил "погълнат" от черна дупка или е направил скок във времето.

По-логичните, доколкото могат да се нарекат такива, теории са свързани с мненията за реално отвличане на самолета, но от някой жител на Земята или за самолетна катастрофа, предизвикана от самоубийствената мисъл на пилота, допълва Daily Mail.

Поредната фантастична теория твърди, че MH370 се е превърнал в "призрачен самолет", а поредната реалистична – че горивото му е свършило и машината се е разбила. Най-новата теория, споделена от участник в анкетата, е, че самолетът е бил свален от американските военновъздушни сили, защото погрешно е бил сметнат за вражески.

Водещи

Най-четени