Ислямски духовник зове мюсюлманите да „оплодят“ жените в Европа и така да завладеят континента 19.09 | 14:48

Вижте какво пожела на европейците имам Шейх Мохамед Айед

От iNews.bg

Главният имам на джамията "Ал Акса" в Ерусалим Шейх Мохамед Айед призова бежанците да завладеят Европа. В реч пред хора в храма духовникът заяви, че мюсюлманите трябва да се размножават с европейци и така да завладеят земите им.

Имамът дори заявява, че европейците са загубили плодовитостта си. Шейх Мохамед Айед заявява, че европейците са опънали червени килимчета пред бежанците не защото им съчувстват, а защото ще ги ползват за работници. "Европа остаря и грохна и се нуждае от подновяване на силите... скоро ние ще ги стъпчем, защото Аллах желае така. В цяла Европа всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те си мечтаят ние да загинем, но са загубили плодовитостта си сега се оглеждат за нашата плодовитост. Като се размножаваме и правим деца с тях, ние ще завладеем земите им", заявил той.

И в думите му има известна логика, защото Старият континент наистина е изправен пред криза. В Италия например раждаемостта е на нива от 1861 година. Дори и в западните страни раждаемостта е много по-ниска в сравнение с Близкия Изток.

До голяма степен имамът не излиза от рамките на Исляма. В Корана пише, че всеки, който емигрира в друга земя и занесе там религията ще намери изобилие. Такава постъпка, според някои, би била изключително достойна.

Най-четени