Кеч легендата Кърт Енгъл не може да плува, а това едва не струва живота на осиновеното от него българче 03.07 | 09:40

Кечистът и съпругата му осиновиха българчето Йосиф от Сливен, който вече носи името Джоузеф, след дълги процедури, продължили повече от година. Освен него, двойката има четири дъщери и още един син

От iNews.bg

Българчето от ромски произход, което супер звездата на кеча Кърт Енгъл осинови в края на миналата година, беше спасено от удавяне. Инцидентът е станал в езерото Ери. Решителна се е оказала намесата на младежа Джейк Смит, който извадил 15-годишния осиновен син на Енгъл от водите на едно от Големите езера на Северна Америка.

Кърт Енгъл, който е олимпийски шампион по борба от Игрите в Атланта през 1996-а и член на Залата на славата на кеча, използва профила си в социалните мрежи, за да благодари на спасителя на сина си.

"Благодаря на Джейк Смит, че спаси сина ми Джоузеф на плажа вчера. Ти си герой, момче. Намеси се, защото аз не мога да плувам", написа 51-годишният американец и публикува снимка с Джейк.

Кечистът и съпругата му осиновиха българчето Йосиф от Сливен, който вече носи името Джоузеф, след дълги процедури, продължили повече от година. Освен него, двойката има четири дъщери и още един син.

Водещи

Най-четени