Лесбийки заровили живо 20-годишно момиче 30.07 | 16:49

Любовен триъгълник завършил по ужасяващ начин

От Ивайло Коралски

Лесбийска двойка е измъчвала, а в последствие и заровила жива 20-годишната Бренди Росин, съобщава Huffingtonpost.

Срещу двете момичета – 20-годишната Ашли Барбър и 18-годишната ѝ приятелка Никол Олмстийд, е заведено дело за убийство и заговор за осъществяването му.

"Преди един ден детективите ни разкриха някои детайли около ужасния акт и е просто шокиращо като се замисли човек през какво е преминала Бренди. Тя беше като малката сестричка, която всеки иска да има и е просто ужасно някой да я убие по толкова брутален начин", споделя близката приятелка на убитата Кристи Хорват.

Росин, която била студент отличник по социология, напуснала дома си в Бийвър, Охайо, на 17 май за важна среща с Никол Олмстийд. Преди време двете излизали заедно и независимо че вече били разделени, поддържали регулярни контакти.

"Бренди беше влюбена в Никол и двете бяха заедно около година, преди да скъсат. След това Никол започна да излиза с Ашли, но когато и да ѝ потрябваше за нещо, Бренди беше насреща. Наскоро тя дори я закара с колата си до Балтимор по молба Никол", разказва още опечалената Кристи.

Причините за фаталната среща между Бренди Росин и Никол Олмстийд все още не са изяснени.

Според полицейския доклад Бренди пропътувала над 100 километра за срещата, състояла се на адреса, на който живеели заедно Никол Олмстийд и Ашли Барбър.

При срещата двете момичета отвели в гората нищо неподозиращата Бренди, залъгвайки я, че желаели да ѝ покажат малка къщичка, която построили.

Там лесбийската двойка започнала да удря младото момиче като дори ѝ приложила мъчения от хорър поредицата "Убийствен пъзел".

След няколко последователни удара в главата на жертвата с лопата, мозъкът на последната можел да се види от раните по черепа ѝ.

Впоследствие младите престъпнички изкопали плитък гроб, в който положили тялото на почти мъртвата Бренди.

Когато открили признаци на живот в нея обаче, Ашли Барбър и Никол Олмстийд размазали лицето ѝ с камък, след което напълнили носа и устата ѝ с вода.

Тялото на убитата девойка било открито на 23 май, а ден по-късно били арестувани и предполагаемите извършители в лицето на Ашли и Никол.

Ищците все още не са решили дали да искат смъртна присъда за зловещото убийство.

Водещи

Най-четени