Майка може да остане парализирана след скок от третия етаж, за да спаси 18-месечния си син (ВИДЕО) 13.05 | 12:32

Майката искала да спаси детето от горящата сграда

От iNews.bg

23-годишна жена може никога да не проходи отново, след като скочи от прозорец на третия етаж на горяща сграда, за да спаси 18-месечния си син. Невероятната история идва само дни след честването на Деня на майката в САЩ и е от щата Масачузетс.

Жената увила в одеяло малкия си син, стиснала го силно, скочила и се приземила на краката си, чупейки гръбнака си при падането.

Кристина Саймоус може вече никога да не проходи след инцидента. Тя претърпяла 6-часова операция за поставяне на шина на гръбнака и само времето ще покаже дали ще успее да се възстанови напълно.

Когато в апартамента започнал да нахлува дим, прозорецът остава "единственият начин" за излизане, според нея. "Целунах го и му казах, че го обичам. И след това скочих".

Лекарите не са сигурни дали ще бъде в състояние да ходи отново, след полученото увреждане на нервите. Саймоус споделя, че след падането е изгубила усещане за краката си и е трябвало да пълзи, за да се отдалечи от горящата сграда и падащите отломки.

Тя разбира, че синът ѝ не е пострадал, когато идва при нея в болницата.

Историята бързо набира популярност през уикенда, а специално създадена страница успява да събере повече от 14 000 щатски долара чрез стотици дарения само за няколко дни.

Водещи

Най-четени