Македонски кмет: Сегашният шеф на ВМРО-ДПМНЕ е по-опасен и от Груевски 01.11 | 13:29

Решенията на Мицкоски на моменти дори са зловещи, казва Митко Янчев

От iNews.bg

Сегашният лидер на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е по-опасен от Никола Груевски. Партията има нужда от сериозни промени. Това каза Митко Янчев, кмет на град Кавадарци и бивш зам.председател на партията, предаде БГНЕС.

"Решенията на Мицкоски, неговите политическите убеждения и по-специално тези за ВМРО-ДПМНЕ са погрешни. На моменти те са дори зловещи. Гражданите в страната виждат, че партията начело с Християн Мицкоски върви в погрешна посока. Тя върви срещу Европа и НАТО. Тя върви срещу цивилизацията и срещу истинските нужди на гражданите. Крайно време е ВМРО-ДПМНЕ да бъде реформирана, защото така не може да продължава повече”, каза още Янчев пред местен седмичник.

Кметът на Кавадарци бе подложен на остри критики от страна на близките до ВМРО-ДПМНЕ медии поради присъствието му на открит форум на управляващата партия на премиера Зоран Заев в неговия град. Янчев припомни, че бившият лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, който избяга в Унгария, е поканил през 2011 г. тогавашният кмет на Струмица Зоран Заев да присъства на партиен форум в града. 

Водещи

Най-четени