Математичка на съд за сексуален терор върху малолетен ученик 04.07 | 16:35

Кешия Шоу се възползвала сексуално от момчето повече от година

От Ивайло Коралски

Срещу американка – учителка на шестокласници, е заведено дело за сексуално малтретиране на дете, след като няколко пъти правила секс с 12 годишен ученик, съобщава Elite.

Кешия Шоу, майка на две деца, е имала постоянни сексуални контакти с ученик от класа, на който преподавала от април 2007 до декември 2008.

За провинението на 32-годишната преподавателка по математика обаче се разбрало едва миналия май, след като вече 17-годишният ученик се изповядал пред свещеник.

Момчето споделило и пред своята майка за опасната близост с неговата учителка.

Интимните срещи между Кешия Шоу и детето се провеждали след края на учебните дни, когато преподавателката трябвало да го подготвя за важен тест в училище.

Според обвинителния акт, Шоу първоначално заставала пред ученика без никакво бельо. Когато забелязала, че погледът му се спира върху интимните ѝ части, го попитала дали гледката го възбужда.

Впоследствие палавата учителка завела момчето в друга стая, където осъществили полов контакт, а после го заплашила да не издава на никого за случилото се между тях.

Седмица по-късно, двамата отново имали полов контакт. През юли учителката закарала детето в неговия дом, където правили секс в спалнята на майката му, докато тя била на работа.

След като завършило шести клас, момчето се преместило в друго училище.

То се видяло със своята учителка, чак когато вече било в 8 клас при посещение на старото училище, за да се види със свой приятел. Същия ден Шоу и момчето, чието име не се споменава, отново правили секс в нейната класна стая.

При последния им сексуален контакт, учителката дори дала 80 долара на момчето.

Обвинението срещу Кешия Шоу е повдигнато на 26 юни, а делото е насрочено за 10 юли. 

Говорител на училището споделя, че когато научили за повдигнатото обвинение, учителката моментално била "пусната" в неплатен отпуск.  

iNews припомня, че това не е първият случай, в който учителка се възползва сексуално от свой ученик. Преди време 43-годишната преподавателка Рената Юрас беше осъдена на 22 месеца затвор условно, след като забременя от 13-годишен ученик.

Водещи

Най-четени