Мистерия или почит: Защо финиш линията на Бостънския маратон изглежда така? (СНИМКИ) 29.01 | 11:48

Мистериозни кадри показват как върху асфалта няма грам снежинка

От iNews.bg

Финиш линията на Бостънския маратон, по време на който миналата година беше извършен бомбен атентат, стана част от мистериозна история. По време на терористичния акт загинаха четирима души, а стотици бяха ранени. 

Снимка показва как вихрещата се в САЩ буря е пощадила линията, която загиналите не пресякоха. Докато около нея се виждат два фута сняг, по нейната повърхност няма и една снежинка. 

Мистерията обаче беше бързо разкрита от зрител на CNN, който разкри защо мястото е чисто. Неговите кадри показват вероятна намеса на човешка ръка.

На първия фотос се вижда чистата жълта линия, докато бурята се вихри в Бостън. На втората снимка се появява човек в тъмни дрехи, носейки лопата. 

44-годишният Филип Хилман, заснел тайнствения мъж, казва, че бил в хотелската си стая, от която се виждала линията и откъдето е успял да заснеме кадрите. 

 

Малко след това беше разкрита и самоличността на тайнствения човек. Той е барман и се казва  Крис Лаудани. След като чистачът беше разкрит, той веднага беше наречен "американски герой".  

1467287

Водещи

Най-четени