Мъж изяде устните на жена си 05.06 | 12:38

Имал съмнения, че половинката му изневерявала

От Ивайло Коралски

Професор се е отнесъл по особено жесток начин към своята половинка - разгневеният мъж отрязал, а впоследствие и изял нейните устни.

Причината за крайно садистичната постъпка на бившия служител на Шведския медицински университет се крие в ревността му, по-точно, в съмненията, че значително по-младата му половинка му изневерява с друг.

Името на канибала все още се пази в тайна. Според Aftonbladet при залавянето му извършителят е признал за престъплението, като заявил, че постъпката му е свързана със запазването на мъжката му чест.

Нещо повече, бившият професор е казал, че не съжалява за стореното и че половинката му го е оскърбила по особено груб начин.

Мъжът с канибалски наклонности обяснил, че е отрязал и изял устните на половинката си с идеята те да не могат да бъдат пришити.

Адвокатът на жертвата разкрива пред местни медии, че клиентката ѝ е пострадала не само физически, но психически.

"Тя е ранена много сериозно. Докторите все още не могат да кажат със сигурност дали ще се оправи", споделя адвокат Ингела Екман.

Ревнивият мъж има няколко деца от предишни бракове. След ужасяващото престъпление института Каролинска е излязъл с официално комюнике, в което се разграничава от постъпката на бившия си служител.

Адвокатът на шведския канибал на този етап се въздържа от коментар относно постъпката на неговия клиент.

Обвиняемият ще премине през щателна психологическа експертиза, преди да се яви в съда на 7 юни.

Водещи

Най-четени