Мъж прави секс с тостер – заклещва си члена 31.07 | 17:59

Очакваме вече полов контакт с комар...

От Ивайло Коралски

Растящата популярност на еротичните романи от рода на 

"Петдесет нюанса сиво" на британката Е.Л.Джеймс отварят допълнителна работа на лондонските пожарникари, които все по-често трябва да освобождават сексуални партньори от белезниците им, заключени по време на любовната игра, съобщава 

агенция FPA.

"Дръжте винаги ключовете на една ръка разстояние", призова лондонската огнеборска бригада, която трябваше да се намесва цели 79 пъти през последните три години, за да разбива белезници. Девет пъти екипите са освобождавали мъже от метална халка, заклещила половия им орган.

Някои от пожарникарите с усмивка си спомнят намесата им, когато са освободили мераклия, чиито член бил заседнал в прахосмукачка и друг, който засищал еротичните си фантазии в тостер за хляб, отбелязва БТА.

"Всички тези инциденти лесно биха били избегнати с малко повече здрав разум, коментира офицерът Дейв Браун. Не знам дали берем плодовете на ефекта "Петдесет нюанса сиво", но броят на повикванията, свързани с освобождаването от белезници, значително се е увеличил. Това, което със сигурност мога да заявя, е, че когато нашите екипи пристигнат на местопроизшествието, повечето от пострадалите показват признаци на "петдесет нюанса изчервяване", заявява огнеборецът.

Общо пожарникарите са отговорили на 1 300 повиквания за освобождаване от 2010 година насам, сред които и на 18 деца с глави, заклещени в тоалетни чинии.

Водещи

Най-четени