Накъде отива този свят! Жена каза на дете, че не може да бъде принцеса, защото има тъмна кожа 22.06 | 11:45

"Принцеса Елза не е черна, защо си облечена като нея?" бил въпроса към 3-годишно момиче

От Йоанна Димитрова

След като семейството от смесен брак води 3-годишното си момиче в Disney, детето преживява много неприятен инцидент. Малката Самараиска да се облече с рокля от любимия й филм "Замръзналото кралство" и майка й изпълнява желанието.

Отивайки там обаче възрастна жена бързо разстройва малката принцеса.

"Защо си облечена с тази рокля, след като си черна, а Елза от "замръзналото кралство" е руса"?

 Реакцията? Разплакано 3-годишно момиченце и обидено семейство.

1523838

Малката Самара е била стресната от коментара на уж порасналата жена, а тя, заедно с двете си дъщери, продължили да обижда семейството на расова основа.

1523840

"Дамата пред нас се обърна към Самара и й каза:" Аз не знам защо си облечена като кралица Елза? Тя не е черна, казала невъзпитана жена.

1523835

"Попитах жената какво има предвид с коментара си и след това една от малките дъщери на жената посочи лицето на Самара и каза: "Ти си черна, а черното е грозно!", разказва Рейчъл, майката на малкото момиченце.

1523839

"Огледах линията и видях малки момичета от всички раси да се редят на опашка, облечени като любимите си герои на Дисни. Ние бяхме в Мелбърн, един от най-мултикултурните места в света. Просто не можех да повярвам!", добавя огорчената жена.

Тя се появи в Канал 10, в предаването "Проектът в петък" и каза колко много се е отразил инцидентът  на малката й дъщеря.

1523836

Рейчъл обясни, че Самара не е искала да отиде на танци на следващия ден. Когато я попитала защо, тя отговорила: "Защото аз съм черна."

Малкото момиченце е силно травматизирано, заради един коментар на ограничена и тесногръда жена, която е оставила грозна следа в неопетнената душа на едно невинно дете.

Водещи

Най-четени