Намериха подозрителен пакет в посолството ни в Киев 10.09 | 15:05

Открил го е украински войник от охраната, вътре имало патрони за „Калашников“

От iNews.bg

Войник от националната гвардия на Украйна е открил по време на патрул в посолството на България в Киев подозрителен пакет. В който в последствие се откриват патрони, предаде "Фокус", цитирайки РИА "Новости”.

Според съобщение, публикувано на страницата в социалната мрежа "Фейсбук" на войнската част на украинската национална гвардия, чийто войник охранява дипломатическата мисия, находката е открита до оградата в задната ѝ част. В пакета се намират голямо количество патрони 7,62-мм калибър. Такива използват автоматите "Калашников".

"Гвардеецът от войнска част 2260 по охрана на дипломатическите представителства и консулските учреждения на чуждестранните държави мл. Сержант Владислав Кривобок по време на изпълняване на служебните си задължения по охраната на посолството на Република България в Украйна в задната част, край стената, открива подозрителен пакет с бял цвят. При пристигането на полицейски отряд е установено, че в пакета се намира голямо количество боеприпаси калибър 7,62 мм", пише в съобщението.

Водещи

Най-четени