Охранител в Чикаго намушкан 27 пъти, направил забележка за маска 29.10 | 12:46

Мъжът е отведен в болница в критично състояние, арестувани са две сестри

От iNews.bg

Охранител на магазин в Чикаго е бил намушкан 27 пъти, след като е помолил две жени да носят маски, докато пазаруват. Сега двете жени, които са сестри, са задържани, съобщава Си Би Ес, предаде Нова ТВ. Сестрите, идентифицирани като Джесика и Джейла Хил, са обвинени в нападение на охранителя в неделя, съобщава "Чикаго Сън Таймс".

Според говорителката на полицията Кари Джеймс, охранителят е помолил жените да носят маски и да използват дезинфектант за ръце. При което едната от жените го ударила с юмрук по лицето, след което извадила нож от джоба си. Джесика ръгала охранителя в гърба, гърдите и ръцете, докато сестра й го е държала за косата. Мъжът, който е на 32 години, е бил хоспитализиран в критично състояние, каза Джеймс.

На мястото на инцидента били арестувани двете сестри на 21 и 18 години.Назначеният от съда адвокат на сестрите заяви по време на изслушване на искането на сестрите за пускане под гаранция, че нанасянето на многобройни рани с хладно оръжие било в самозащита. Адвокатът каза още, че двете сестри страдали от биполярно разстройство. Те обаче са задържани без право на гаранция заради опит за убийство, съобщи "Чикаго Сън Таймс".

Водещи

Най-четени