Охранител се кастрира с незаконния си пистолет 25.01 | 17:11

И, все това не му е достатъчно, го очаква и съдебен процес

От Александър Бакалов

Охранител от Тринидад и Тобаго се е прострелял в слабините при нелеп инцидент с огнестрелно оръжие, съобщава вестник Independent.

33-годишният мъж е носил в джоба си незаконно притежаван пистолет, който случайно е произвел изстрел. В резултат 33 милиметровият куршум е разкъсал мъжкото достойнство на охранителя.

Полицията получила сигнал за изстрел в паркирана кола край град Рио Кларо и служителите на реда открили припадналия мъж с кървящи слабини.

Охранителят имал още четири пълнителя за оръжието в джоба си.

В крайна сметка злочестият охранител бил откаран в болницата, където останал под полицейско наблюдение, след като се установило, че няма разрешително за оръжието. В крайна сметка, освен унизителното нараняване го очакват обвинения за незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

Когато научил за това, останалият без съществения си орган мъж, някак намерил сили да изрази вербалната си ненавист към силите на реда. Последното е довело до още едно обвинение – за обида на длъжностно лице.

Колкото и да е странно, случайното прострелване в пениса изобщо не е рядко срещано явление. Няколко подобни инцидента са регистрирани в щатите Флорида, Аризона и Вашингтон през 2012 година.

Водещи

Най-четени