Пак гаф на Тръмп! Нетактичният грубиян се изложи и пред г-жа Макрон (ВИДЕО) 14.07 | 10:46

Милиардерът действа непремислено, като "слон в стъкларски магазин"

От iNews.bg

Доналд Тръмп отново се издъни! Американският президент остава верен на себе си, да проявява волно или неволно липса на тактичност и елементарно възпитание. Най-вероятно без да иска, в желанието си да направи комплимент за външния вид на първата дама на Франция, президентът на САЩ й отправи груба, непремислена, сексистка забележка при срещата им в Париж.

Тръмп си навлече нови критики сред не особено уместна реплика към съпругата на френския президент Еманюел Макрон. Той е на първото си официално посещение във Франция, което съвпада и с националния празник на страната.

При първата си среща с 64-годишната Дрижит Макрон той се обръща към нея и с тон на лека изненада казва: "Ама вие сте в много добра форма!".

Мнозина възприеха комплимента като сексистки и по-скоро загатващ за учудване, че на тази възраст тя може да изглежда така.

Не стига това, ами малко по-късно милиардерът повтори коментара си за Бриджит и пред 25 години по-младият й съпруг Еманюел Макрон.

Възрастова разлика на Макрон с жена му е почти същатата като тази между Тръмп и съпругата му Мелания, не пропуснаха да отбележат наблюдатели. 

Водещи

Най-четени