Поредна кървава баня в САЩ след масирана стрелба в Тексас (ДОПЪЛНЕНА) 31.07 | 11:39

Неизвестен открил огън в центъра на Остин, полицията още не го е неутрализирала

От iNews.bg

Нова кървава баня след стрелба на улицата в САЩ. Неизвестен засега е открил огън в центъра на град Остин, щата Тексас. Вследствие на стрелбата има множество пострадали и дори убити, предаде "РИА Новости”. Информацията се потвърждава официално и от публикация на местанта полиция в Twitter.  

"Инцидент със стрелец в центъра на града. Избягвайте да идвате към района”, пише в краткото съобщение. Засега няма нито официални, нито неофициални данни колко са загиналите и колко са ранените. Стрелецът обаче все още не е неутрализиран. Не е изключено да има и нови пострадали хора. Според непотвърдена информация се е стреляло на няколко места. Не е изключено да се окаже и че в инцидента са замесени повече хора.

Според информация на телевизия АВС има множество пострадали с рани от куршуми. В същото време източник на CNN в полицията твърди, че жертвата на стрелбата засега е само една - 30-годишна жена. Все още не става ясно дали униформените са успели да заловят стрелеца. По всяка вероятност това не се е случило, тъй като предупреждението да се избягва районът все още е в сила.

 

Водещи

Най-четени