Поредно зверско изнасилване. Този път в Англия 30.03 | 10:02

Изнасилено е 14-годишно момиче

От Елена Кирилова

14-годишна тийнейджърка е била изнасилена от двама мъже в двуетажен автобус в Глазгоу, съобщава Guardian.

Момичето е било в търговски център с приятелка, а след това се качила в автобуса. Изнасилването е станало около 22.30 ч. на 29 март.

Когато тийнейджърката се качила на автобуса, седнала на място, намиращо се на долния етаж. Малко по-късно се качила на втория етаж, където започнала разговор с двама мъже. И двамата се качили в автобуса в центъра на града.

Момичето било нападнато и изнасилено от двамата мъже. Приятелката на нападнатото момиче се качила горе и видял какво се случва. Виковете й накарали пътниците от първия етаж на автобуса да реагират. Една жена и двама мъже се притекли на помощ.

Нападателите са на възраст около 18-20 години. Единият от тях е с бръснала глава и е бил облечен в черно. Другият е бил облечен в анцуг и е с кафява коса.

По думите на детектив Джаки Карол от полицията в Глазгоу това е страшно преживяване за толкова младо момиче. Детето е травмирано от случилото се, но вече си е у дома.

Органите на реда продължават разследването на инцидента и вярват, че хората, притекли се на помощ, ще дадат изключително важни показания, които ще помогнат на разследването.

Водещи

Най-четени