Проститутка почина, докато простира прането на клиент 28.02 | 14:05

Теленият простор се оказал оголена жица, по която тече ток

От Ивайло Коралски

Секс труженичка от Зимбабве е поела смъртоносна доза електричество, докато простиралата прането на свой клиент, съобщава Newsday Zimbabwe. Близките на починалата жена в момента търсят финансово обезщетение от клиента - Ласт Мбеле.

Според местната полиция жрицата на любовта Мати Намо е прекарала нощта в дома на своя клиент и съвсем спонтанно решила да му изпере мръсните дрехи, а на сутринта – и да ги простре.

Момичето починало на място, след като докоснало с голи ръце въжето за простиране, което по някаква случайност се оказало оголена жица, по която тече ток.

Роднините на Намо обаче решили, че не е задължително да останат "на сухо" след инцидента, а могат да потърсят финансова възвращаемост от Мбеле.

Обвиненият младеж обаче възразил, твърдейки, че Намо му е била реална спътница в живота, и помолил нейните роднини да съдят не него, а електрическата компания.

Полицията обаче напълно отхвърлила твърденията на Мбеле.

Newsday Zimbabwe допълва, че в момента двете семейства са изправени пред задънена улица, докато тялото на бедната Намо лежи безжизнено в местната морга, очаквайки да бъде погребано след евентуалното разрешаване на конфликта.

Водещи

Най-четени