Публична поява на Ким Чен-ун засили слуховете за двойник на севернокорейския диктатор 04.10 | 11:43

Личността на ръководителя на севернокорейския режим Ким Чен-ун винаги е била обгъргната в мистерия, най-вече поради информационното затъмнение в азиатската страна

От iNews.bg

Личността на ръководителя на севернокорейския режим  Ким Чен-ун винаги е била обгъргната в мистерия, най-вече поради информационното затъмнение в азиатската страна.

Последната обществена изява на лидера отново стана повод около персоната му да плъзнат слухове относно външния му вид. Според мнозина в последните си изяви  Ким Чен-ун е доста по-отслабнал с поне 20 кг, с малко по-различен тип прическа, по-тъмен тен на кожата и изоставил традиционните си черни костюми за сметка на бежов костюм с по-западна кройка.

Според наблюдатели подобна радикална промяна в облеклото и външния вид на лидера няма как да се случи, поради което не изключват хипотезата  Ким Чен-ун да е наел свои двойници, които да се явяват вместо него на официални събития.

Слуховете за двойници на севернокорейския диктатор се засилиха още по времето, когато се заговори за негов наследник покрай тиражираната информация за здравословното му състояние, информира британският в-к "Сън".

Водещи

Най-четени