Сър, моля, в името на Кралицата, не акайте в басейна! 13.08 | 15:41

Британските туристи втрещиха Египет – ходят по голяма нужда в басейна

От iNews.bg

Британските туристи успяват да втрещят не само българския туристически бранш с поведението си. Изглежда поданиците на Нейно величество се чувстват волни и свободни във всяка страна по света. В Египет обаче попрекалиха и изнервиха хотелиерите до такава степен, че верига престижни хотели официално ги предупредиха да спрат да ходят в басейните по голяма нужда. Според информация във вестник "Метро" напоследък изхождането в плувните басейни е станало практика за британците.

Облекчаването станало много модерно във веригата "Фърст чойс". Почерпени млади летовници от Великобритания обичали да практикуват "логинг". След като здравата се почерпели, те задоволявали естествените си нужди в басейна, а след това се присмивали на реакциите на останалите туристи, когато открият фекалиите им във водата. Сценките на ужас приличали на тези от "Челюсти", но вместо на акули туристите се натъквали панически на екскременти в басейна.

Тази порочна практика водела до многобройни инфекции, засягащи нищо неподозиращите летовници. Бактериите от нечистотиите предизвикват диарии, гадене, синдрома на лесно раздразнимото черво. А понякога и смърт. Модата на облекчаването в басейните се разраства всеки ден и в нея вече започват да се включват и 10-годишни деца. Управата на "Ред сий холидей вилидж" от спомената верига въвела строги глоби, възлизащи на 1 400 британски лири, ако някои наруши хигиенните норми в прилежащите й водни площи. Освен това глобените биват незабавно изгонвани от курорта, допълва БТА.

Водещи

Най-четени