Тази история разплака света! Майка спаси детето си с последния си дъх 24.09 | 14:15

Силата на майчината любов е нещото, което няма как да се опише

От iNews.bg

Историята на 33-годишната Джесика Аръндейл разплака света. Жената показва силата на майчината любов и на какво е способна една жена, която трябва да защити рожбата си. Майката била подложена на системен домашен тормоз от приятеля си Антоан Дейвис, на 30 години, бивш военнослужещ в Ирак. Двойката живеела в град Смирна, Атланта.

Мъжът се борел с депресията и често тормозел прекрасната си половинка. След поредния запой на войника Джесика се скарала с него и той нападнал с юмруци майката на детето си, която опитала да се спаси от него на третия етаж на дома им.

1396000В отчаян опит да се предпази, Джесика грабнала бейзболна бухалка, но Антоан успял да я измъкне от ръцете й и да удари няколко пъти с нея. След което отишъл до килера, за да вземе пушката си. С последни сили младата майка грабнала разплаканото детенце и го скрила в тоалетната чиния, надявайки се озверелият му баща да не го види. Така и станало. Буквално секунди след като малчуганът бил скрит, Антоан застрелял майка му и се самоубил.

Бившият военнослужещ има още две дъщери от предишен брак – на 9 и 10 години, чийто имена органите на реда запазиха в тайна. Майка им Тамара разказала на униформените, че напоследък не оставяла децата сами в компанията на баща им, тъй като се държал особено и те се страхували от него.

Малката Коби все още е в детско болнично заведение и най-вероятно баба й (майка на починалата Джесика) Тереза Йониела ще й стане попечител.

 

13959981395999

Водещи

Най-четени