УЖАС: Странно животно излезе от устата на риба, купена от магазина 30.11 | 11:33

Рибата действително се вмирисва откъм главата

От Ивайло Коралски

Мъж от Белфаст, Северна Ирландия, не останал особено щастлив от немереното в негова покупка на риба от специализиран магазин.

Момента, в който започнал да приготвя покупката си, Рик Бати открил неприятна "екстра" да се подава от устата на една от рибите, пише SWNS.com.

Както можете да се уверите от публикуваните снимки, става въпрос за паразитна въшка, излизаща от устата на рибата.

След като показал рибата на продавача, който му продал рибата, въпросният обещал на Рик Бати, че ще му бъде върната пълната сума, която е платил за рибите.

"Беше като кадър от филм на ужасите. Сигурен съм, че останалите клиенти на Tesco ще бъдат заинтересувани от случая.", споделя Рик пред SWNS.com.

Паразитът, излязъл от устата на рибата, закупена от северно ирландеца, обаче, не е нещо непознато за голяма част от риболовците по света и се среща често при различни видове риби. И едно бързо търсене в google е достатъчно да покаже десетки подобни случаи и снимки.  

Управниците на веригата Tesco в момента водят разследване по случая:

"Водим щателно разследване. Ние имаме много високи стандарти за качеството на храните, които продаваме. Ние, както и нашите доставчици, проверяваме винаги стоката, за да сме сигурни, че храната среща стандартите, които гоним.", споделя в своя защита говорителя на веригата.

Още една снима на споменатия паразит, сега:

da49446a-05e5-0c70-3c3b-d61fa275974b

Водещи

Най-четени