Университетът на убитата Стефани с трогателно послание 05.12 | 14:16

Студентката била в отбора по тенис

От iNews.bg

Докато полицията от другата страна на Океана издирва убиеца на 20-годишната българска студентка Стефани Линева, познатите ѝ са се отдали на мъката. Университетът на момичето отправи трогателно послание към близките и познатите на красавицата. Вижте какво пише на сайта на учебното заведение Binghamton University:

"С дълбока тъга ви съобщаваме за смъртта на студентката Стефани Линева. Това беше първият семестър на Стефани в университетското градче. Тя се премести от Университета Аделфи и беше част от нашия отбор по тенис. Почти невъзможно е да си представим загубата на толкова млад и талантлив човек и това ще има своето отражение върху цялата ни общност. Ще ни липсва духа на Стефани, нейната страст и отношение към всички, които я познаваха.

От името на университета искаме да изразим своите искрени съболезнования към семейството, съотборниците, състудентите на Стефани и всички, които я познаваха и обичаха. Носете нея и семейството ѝ в мислите си, както всички ние, които скърбим за загубата".

Заедно с това са публикувани и телефони, на които хората, познаващи Стефани, могат да се обърнат за психологическа помощ.

1816864

Водещи

Най-четени