Частен детектив нищи историята с мъртвата българска студентка в САЩ 07.12 | 08:33

Майката на починалото момиче иска да бъде направена втора аутопсия

От iNews.bg

Родителите на загиналата при неясни обстоятелства българска студентка в САЩ – Стефани Линева, планират да наемат частен детектив, който да разнищи случая. Освен това майката на момичето иска да ѝ бъде направен втора аутопсия, защото получили противоречива информация за състоянието на тялото на 20-годишната.

Плановете на близките били да кремират Стефани миналия ден. Според първоначалната информация студентката била силно обезобразена, разказва майката Даниела Атанасова пред Нова тв. От крематориума обаче казвали на опечалената майка, че по тялото има сравнително леки следи от травми.

Семейството започнало да подозира, че полицията претупва случая. Друго нещо, което навело близките на тази мисъл, е фактът, че следователите не работят по друга версия освен катастрофа с избягал шофьор.

Междувременно миналия ден общината на градчето, в което Стефани е учила, университетът ѝ и местен бизнесме обявиха награда от 11 000 долара за всяка информация, която може да доведе до разплитане на случая и до арест на виновника.

Водещи

Най-четени