Шокиращо: В Германия масово се изнасилват животни, и то легално 04.07 | 12:23

Бестиалистите дори споделят своите практики в интернет

От Микаела Мохарамян

Бестиалистите все по-често се срещат из Германия благодарение на закон, който определя порнофилмите с животни като незаконни, но самият акт в реалността – като законен (термините бестиализъм и зоофилия са формални имена за назоваване на секс с животни за удоволствие).

Мaделин Mартин казва пред Frankfurter Rundschau, че настоящите закони не предпазват животните от зоофили, които клонят към това да превърнат бестиализма в начин на живот.

Тя специално дала за пример случай за фермер от региона Gross-Gerau, Южна Германия. Човекът забелязал, че неговото дружелюбно стадо овце изведнъж започнало срамежливо да страни от контакти с хора. Фермерът поставил камера в обора и открил как няколко човека се промъкват вечер и изнасилват овцете.

Маделин казва пред в. Daily Mail, че в Германия вече има бордеи за животни. Хората определят всички тези неща като "личен избор”. Според госпожа Мартин е крайно време бестиализмът да бъде забранен официално от закона.

Миналата година през ноември германските власти съобщиха, че планират да възстановят стар закон, който забранява сексът с животни. Те посочвали като мотив нарастването на инциденти с бестиалисти и промотирането на техните неморални практики в интернет.

През 1969г. бестиализмът отпаднал от листа с престъпления, но в днешно време все повече се увеличава броят на хората, които го практикуват. Когато законът, забраняващ секс с животни, бил премахнат, се появил законът за защита на животните, който обаче не включвал специална забрана за зоофилията.

Освен всичко друго съществуват и "еротични зоологически градини", където хората могат да ходят специално за да правят секс с различни видове животни – от лами до кози.

Парламентът започнал да дебатира промените в Закона за защита на животните. Предложили глоба от £20 000 при първо обвинение в бестиализъм.


 

Водещи

Най-четени