Щастлив край за нашенка: Успяла да избяга от сводника си в Италия 09.12 | 21:28

Тя била принуждавана да се продава заедно с още 2 българки

От Христина Рафаилова

Българка, принуждавана да се продава за пари, успяла да избяга от сводника си в Италия. Тя предала мъчителят си на полицията, информира в. "Труд". 

Мъжът, който я държал в робство, също е българин.

Измъчената жена намерила изход от ужасната си съдба благодарение на свой клиент. Той й помогнал да се измъкне от квартирата, където сводникът я държал на сила заедно с още 2 българки. 

Нашенката успяла да стигне до Милано и веднага потърсила съдействие от органите на реда. 

Жената станал жертва на трафик по познатата схема. Тя се запознала със сводника си във Facebook. Той й обещал да й намери работа като камериерка в Италия. Едва, когато пристигнала в Римини, тя разбрала за жестоката измама. Тя се опитала да се откопчи, но в отговор била пребита и изнасилена. 

Тарифите, на които работела, били 30 евро за орален секс, 50 за пълна програма и 200 за секс без презерватив. Изкарвала по около 800 евро дневно. Сводникът и Мария прибирали всичко и давали на жените само пари за храна. През септември тази година мъжът придружил жертвата си до България, за да се види с близките си, но тя не успяла да се измъкне, защото била под постоянното му наблюдение.

Българката има 14 – годишно дете у нас. 

Водещи

Най-четени