Щастлива развръзка: Намериха три жени, изчезнали преди 10 г. 07.05 | 10:08

Те са били отвлечени и живели заедно в къща в Кливланд

От Ралица Стоянова

Три жени, които са отвлечени поотделно преди 10 години в щата Охайо, бяха намерени заедно в къща в Кливланд, информира Reuters.

Жените са открити, след като едната от тях се е обадила на 911, крещейки "Помогнете ми. Аз съм Аманда Бери. Бях отвлечена преди 10 години”.

По време на обаждането 26-годишната Аманда е казала името на предполагаемия похитител и обяснила, че в момента той е извън къщата и е призовала полицията да дойде бързо.

Бери е видяна последно на 17 април 2003 година, ден преди 17-ия ѝ рожден ден. Другите две жени са Джина де Джизъс, която е изчезнала през 2004 г., когато е била на 14 години, и Мишел Найт, която е била между 18 и 20-годишна, когато е изчезнала през 2002 г.

И трите жени са откарани в болница и са в добро състояние. Предполага се, че те са живеели заедно в една къща през цялото време, в което са били отвлечени.

Трима братя са задържани като заподозрени за отвличането, съобщава полицията, цитирана от Reuters. Те са на 50, 52 и 54 години. Единият от тях - Ариел Кастро, работи като шофьор на училищен автобус.

Къщата е била на един от заподозрените, а останалите са живели на адреси в района, посочват от полицията.

Водещи

Най-четени