Юлия Скрипал: С баща ми се чувстваме все по-добре 05.04 | 17:51

В Русия разпространиха запис на телефонен разговор с братовчедка й

От iNews.bg

"Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива, че мога да кажа, че се чувствам все по-добре с всеки изминал ден”, заяви 33-годишната Юлия Скрипал, дъщеря на бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Нейното изявление беше разпространено от полицията в Солсбъри, предаде бТВ.

"Сигурна съм, че вие разбирате, че целият този епизод е нещо дезориентиращо и се надявам, че ще уважавате моя личен живот и този на семейството ми по време на периода на моето възстановяване”, допълва още Юлия Скрипал в първото си изявление след отравянето.

По-рано през деня по руските телевизии беше разпространен аудиозапис, за който се твърди, че е телефонен разговор между Юлия и братовчедка ѝ Виктория, която живее в родната Русия. В него се чува Юлия да казва: Всичко е наред. Баща ми си почива в момента, спи. Здравословно сме добре, няма непоправими щети. Скоро ще ме изпишат. Всичко е наред.

В разговора двете обсъждат още, че Виктория иска да замине за Великобритания и да посети Юлия и баща ѝ ако успее да вземе виза, но Юлия ѝ отговаря, че "никой няма да ѝ даде виза”.

Водещи

Най-четени