Арестуваха криминално проявен софиянец с кокаин 14.03 | 16:33

При извършения обиск у него са намерени и иззети 100 гр бяло прахообразно вещество

От Кремена Бедерева

Служители на отдел "Наркотици”- ГДБОП са провели специализираната операция вчера (13 март). След извършена сделка с наркотични вещества на столичната улица "Иван Денкоглу” е задържан 40-годишният софиянец Б.К. Мъжът е криминално проявен, с предишни регистрации за притежание на наркотици, съобщават от пресцентъра на МВР.

При извършения обиск у него са намерени и иззети 100 грама бяло прахообразно вещество. Полевият наркотест дал положителна реакция за  кокаин. В жилището му са открити електронна везна и мобилни телефони.

В хода на работата по случая е установено, че Б.К. е закупил кокаина от М.Г. 37-годишният продавач също е регистриран за притежание на наркотици. Той живее в София, без адресна регистрация. Открит е, но оказал съпротива и успял да избяга.

Задържан е след броени часове. При претърсването на жилището му са намерени иззети два мобилни телефони, сумата от 1800 лв. и 400 щатски долара.

Действията по разследването продължават. Образувано е досъдебно производство. Б.К. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа.

Водещи

Най-четени