Временно реорганизират движението в район "Младост" 22.08 | 07:21

Продължават ремонтите по бул. "Андрей Сахаров"

От Диана Цветкова

От днес се въвежда временна организация на движението в Столичния квартал "Младост", съобщиха от Столична община.

Промяната се налага във връзка с продължението на бул. "Андрей Сахаров" от бул. "Александър Малинов" до метростанция "Младост 3" и реконструкцията на кръстовището на булеварда.

От 8:00 часа днес (22 август) до 24:00 часа на 28 август 2012 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по източното платно на бул. "Александър Малинов" в кръстовището с бул. "Андрей Сахаров" на 30 м преди и след кръстовището.

Движението ще се извършва двупосочно в западното пътно платно на бул. "Александър Малинов".

От 8:00 часа на 29 август до 24:00 часа на 7 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки в югозападната част на кръстовището на бул. "Андрей Сахаров" с бул. "Александър Малинов".

Движението ще се извършва двупосочно в източното платно на бул. "Александър Малинов" и северното платно на бул. "Андрей Сахаров".

От 8:00 часа на следващия ден – 8 септември, до 24:00 часа на 15 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки в северозападната част на същото кръстовище. Движението ще се извършва двупосочно в източното платно на бул. "Александър Малинов" и южното платно на бул. "Андрей Сахаров".

Най-четени