Референдумът променя движението в София 26.01 | 09:59

На места се забранява престоят и паркирането, улици около БТА ще бъдат затворени на 27.01.

От Диана Цветкова

Въвеждат се промени в движение в София във връзка с организацията по отразяването на референдума, съобщава Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на бул. "Княз Ал. Дондуков" пред страничния вход на Централната избирателна комисия (ЦИК)

Ограничението ще е в сила до 21,00 часа на 30 януари (сряда), като изключение се прави за автомобилите на БНТ.

От 10,00 часа на днес до 8,00 часа в понеделник (28 януари) се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" между ул. "Младен Павлов" и ул. "Георги Марков"; на ул. "Георги Марков" между ул. "Владимир Василев" и локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе"; на ул. "Младен Павлов" между ул. "Владимир Василев" и локалното на бул. "Цариградско шосе".

От 20,00 часа на 27 януари до завършването на пресконференцията в БТА за резултатите от референдума се забранява влизането на пътни превозни средства по локалното платно на бул. "Цариградско шосе" – между ул. "Младен Павлов" и ул. "Георги Марков", по ул. "Георги Марков" – между ул. "Владимир Василев" и локалното на бул. "Цариградско шосе", по ул. "Младен Павлов" – между ул. "Владимир Василев" и локалното платно на бул. "Цариградско шосе".

Изключение се прави за автомобилите на БНТ.



Водещи

Най-четени