"MAXFIGHT 21" събира бойци от най-висока класа на 27 май в Зимния дворец 11.05 | 19:57

Гвоздеят на вечерта ще е срещата между 130-килограмовите исполини Любо Симеонов и Джими Амбрис

От Мариян Найденов

На 27 май от 19:30 часа в столичния Зимен дворец феновете на смесените бойни изкуства отново ще се наслаждават на битки на ринга от най-висока класа. Цената на билетите е 25 лв. Наградният фонд е между 40 000 и 50 000 лв. На поредния, ХХІ турнир от ММА веригата "Max Fight", ще се изправят един срещу друг шампиони от България срещу авторитети от Англия, Испания, Сърбия.

Гвоздеят на вечерта ще е срещата между 130-килограмовите исполини Любо Симеонов и Джими Амбрис. С не по-малък интерес се очаква мачът в кат. 77 кг на близнаците Росен и Румен Димитрови, световни шампиони по бойно самбо, които ще се бият съответно срещу Фабио Тоудо и Микел Кортез.

В кат. 84 кг зрителите ще видят също две двойки бойци - Красимир Младенов срещу Светослав Захариев и  Деян Топалски срещу Драгостин Милошевич. Още един сърбин ще спори за надмощие с наш боец - в тежката категория /над 93 кг/ предстои мач между Недялко Караджов и Деян Новакович. В същата категория се заплита интрига между Кирил Ханджийски, който записа победа на предишния турнир, и Станислав Драков. Общо 10 срещи са предвидени в 21-ото издание на турнира "Max Fight".

Следващият турнир ще е на 4 юни в курорта "Свети Влас" и ще бъде още по-атрактивен, тъй като ще е на открито, похвалиха се днес в Пресклуб "България" организаторите от родната ММА федерация. Файт картата вече е готова, но имената на съперниците ще се пазят в тайна до края на май, защото шоуто трябва да продължи докрай, казаха инициаторите.

 

Водещи

Най-четени