"Васил Левски" посреща феновете на Лудогорец - Базел от 19:30 часа 22.10 | 12:25

Градският транспорт ще бъде с удължено време

От iNews

Ръководството на Лудогорец призова феновете да пристигнат по-рано на националния стадион "Васил Левски".

Съоръжението ще отвори врати за днешния мач Лудогорец - Базел около два часа преди срещата - в 19:30 часа. Двубоят от група В на Шампионската лига е с начален час 21:45.

Лудогорец призовава всички привърженици да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване на хора на пропускателните пунктове около и по входовете на съоръжението.

За улеснение на феновете в района ще бъдат поставени указателни табели.Деца до 7 години с придружител ще влизат без билет.

Зрителите трябва да спазват местата си на стадиона, както и да използват входовете според билета си.

Фенове в нетрезво състояние, както и такива, употребили наркотични вещества, няма да бъдат допускани за мача с Базел на "Васил Левски". Абсолютно е забранено внасянето на пиротехнически средства, както и на опасни предмети. Всички зрители подлежат на щателна проверка от полицията и стюардите.

В същото време стана ясно, че от столичния градски транспорт ще удължат работното време на своите превозни средства около стадион "Васил Левски", за да могат феновете да се приберат спокойно по домовете си.

Очаква се двубоя Лудогорец - Базел да приключи около 23:30 часа. Вижте точното разписание и организация на движението около стадиона тук.

Водещи

Най-четени