„Лудогорец“ се препъна на старта на Шампионската лига 13.07 | 08:46

Допуснахме много грешки в зашита, каза Дерменджиев след 1:2 срешу „Жалгирис“

От iNews.bg

Лудогорец започна със загуба участието си във втория предварителен кръг на Шампионска лига. Българският шампион допусна пълен обрат от Жалгирис с 1:2 като гост. Герой за литовците стана бившият играч на ЦСКА Серж Нюаджи, който вкара изравнителния гол, а след това направи най-сложното и подаде за второто попадение. Нюаджи се появи като резерва в 60-ата минута.

Sporta.bg проследи двубоя на живо, а всичко по-интересно може да видите ТУК.

Нищо обаче още не е решено. Реваншът от втория предварителен кръг на Шампионска лига е в Разград на 19 юли. Тогава на своя стадион Лудогорец ще трябва да покаже, че е по-класният отбор и да спечели категорично мача, за да продължи напред.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана много разочарован от загубата с 1:2 от Жалгирис в първи мач от втория квалификационен кръг в Шампионска лига. Спецът все пак вярва в крайния успех на неговия тим. "Отборът допусна прекалено много грешки в отбрана и допусна доста празни пространства в отбранителната линия", каза Дерменджиев след двубоя пред "Диема Спорт".

"Жалгирис са в първенство, но това не бива да бъде като оправдание за поражението. Дяков не е възстановен, като той е под въпрос и за реванша в България", каза още наставникът на българския шампион.

Водещи

Най-четени