53 млн. фенове на Ман Юн ще имат връзка с отбора чрез Globul 07.02 | 16:32

Това заяви търговския директор на Юнайтед

От Ивайло Ачев

Достъп до ексклузивни новини, интервюта, специални предложения и всякакво друго съдържание ще предоставя чрез своята мобилна мрежа българският телекомуникацинен оператор Globul на феновете на Манчестър Юнайтед. Това гласи една от основните точки в тригодишното спонсорско споразумение между българската компания и действащия английски шампион по футбол.

Според търговския директор на Манчестър Юнайтед Ричард Арнолд партньорството с Globul ще даде шанс на английския клуб да поддържа пряк контакт с 53 млн. европейски фенове на Юнайтед.

От 8 февруари, Globul ще предложи и своите специални абонаментни програми Globul United, които освен включени минути, SMS, MMS и трафик за мобилен интернет, ще предложат и достъп до богато мобилно съдържание, свързано с Манчестър Юнайтед. Клиентите на Globul, които сключат своя договор за програма Globul United до 22 февруари, ще могат да спечелят билет за мач на отбора.

Освен това Globul и Манчестър Юнайтед ще разработят промоционален микросайт на български и английски език - специално за българските привърженици на английския гранд. Globul ще предложи на своите абонати различни промоции и наградни игри, чрез които феновете на Манчестър Юнайтед в България ще могат да спечелят билети за мачове на отбора на "Олд Трафорд", оригинални сувенири на отбора и др.

Водещи

Най-четени