7 уникални печалби от спортни залози 26.03 | 12:50

Според световните проучвания голям процент от населението на земята участва в хазартни игри

От iNews.bg

Според световните проучвания голям процент от населението на земята участва в хазартни игри по един или друг начин. Всеки го прави с идеята да промени живота си, като спечели висока сума. Разбира се, съществуват подобни късметлии, които само с един талон са си гарантирали сигурно и спокойно бъдеще. Най-използваният способ за залагане са онлайн букмейкърите. Те са удобни и практични, като позволяват лесен достъп до наличните услуги. Депозира се директно, без забавяния. Дори част от тях предлагат бонуси за новите и редовните клиенти. Повече за лицензираните букмейкърски компании ще научите в сайта BGBookies.com. В подробните ревюта са обяснени всички необходими стъпки, за да стартирате безпроблемно.

Компаниите обявяват най-големите си щастливци, като публикуват техните фишове. Част от историите са впечатляващи и заслужават внимание. Нека да разгледаме най-големите късметлии в света, които са преобърнали живота си срещу залог от няколко долара.

Късметът на начинаещия

Привърженик на спорта от Англия решил да създаде своя първа сметка в световноизвестен букмейкър. 33-годишният фен никога преди това не е участвал в спортни залози. Анонимникът открил банков депозит, който да дари на сина си, след като навърши пълнолетие. Приел идеята за регистрация в букмейкър леко песимистично, но считал, че това може да помогне за по-бързото събиране на средства. Още в първия си фиш комбинирал осем събития в права колонка, като е заложил изцяло на своите познания. Няколко дена след приключване на двубоите той посещава акаунта си и открива огромна печалба. Интересното в случая е, че потребителят не е следял, нито един двубой. Една от селекциите му се оказва печеливша в последните секунди. Впоследствие от компанията обявили, че залогът е извършен с 1 паунд, а печалбата се равнява на 170 000 паунда.

Вяра в собствения син

Рори Макилрой е познато име в световния голф. Когато той бил на едва 15 години, баща му решава да заложи на уникално събитие, което бива оценено от букмейкърската къща с коефициент 500. Гари Макилрой прогнозира, че синът му ще успее да спечели Британското първенство до 10 години. Поставя залог от 200 долара. Към него се включват още доста приятели, които силно вярват във възможностите на хлапето. Няколко години по-късно Рори печели първенството, а букмейкърът изплаща на баща му 100 000 паунда.

От 4:0 до 4:4

Запалените футболни фенове най-вероятно си спомнят онзи знаменит двубой от откриването на Африканските нации през 2010 година. Домакинът Ангола среща Мали в изключително интересен двубой. Двата отбора не са от фаворитите в групата, но мачът, който предлагат остава в историята на световния футбол. Домакините на първенството повеждат с 4:0, като този резултат се запазва до 79-та минута. Тогава Мали започва истински поход към вратата на анголци. В оставащото време те реализират 4 попадения и стигат до равенство. Това бива прогнозирано от запален фен, който около 15 минути преди края на срещата, при резултат 4:0, залага на хикс. Интуицията му не го подвежда и само за няколко минути превръща 5-те паунда в 5000.

 

Английският фен, който подкрепи Байерн

Историята на един привърженик на Манчестър Юнайтед е уникална. През сезон 2000/2001 Юнайтед отпада на 1/4-финал в Шампионска лига от Байерн Мюнхен. Това слага край на амбициите на "червените дяволи” към дубъл. Един техен фен, обаче, е погален от съдбата. Той залага в началото на сезона 0.30 паунда за шампиони в отделните първенства. Успешно прогнозира победителите в първите пет английски дивизии, три шотландски ешалона, шампиона на Ръгби Юнион, първенците в крикет първенството на Острова. Към комбинацията е добавена и титлата на Байерн от Шампионска лига. Така участникът си гарантира печалба от половин милион паунда, като получава добър реванш за отпадането на любимия му отбор.

Шампионският сезон на "лисиците”

Малцина са тези, които са вярвали в шампионската титла на Лестър. Техният успех бе паметен и ще остане завинаги в историята на английския футбол. Възпитаниците на Клаудио Раниери проведоха успешна кампания, като задържаха първото място за доста дълъг период от време. Участник в сайт за залагания поставя залог от 100 паунда за титла на "лисиците” на коефициент 2000:1. Ако е бил осъществил залога си два месеца по-рано, е имал шанса да спечели половин милион. Неговият успех все пак остава уникален. Невъзможното за мнозина става факт, а късметлията прибира крупната сума от 200 000 паунда.

Уникалният удар за над половин милион

Участник от Малта решава да комбинира цели 19 залога. Включва двубои от различни първенства, но като цяло разчита на фаворитите. Островитянинът залага едва 80 цента на своята колонка. Едва ли и той е вярвал, че ще познае подобен брой срещи. Късметът, обаче, го покрива и той прибира над половин милион. Най-труден се оказва залогът му за победа на Ливърпул, защото победата бива изкована в последните минути от бившия защитник на "мърсисайдци” Глен Джонсън.

Как 50 цента се превръщат в 1 милион

Възрастен мъж от Англия спечели 1 милион със скромен залог от едва 50 цента. Мъжът живее в Йоркшир и работи, като продавач. Той споделя, че редовно участва в онлайн залози с минимални суми, като го прави най-вече за удоволствие. Един ден съдбата му носи умопомрачителна сума. Неговият залог, който е с общ коефициент почти 2 милиона, се оказва печеливш. Участникът прибира една от най-високите печалби в историята на онлайн букмейкърите. Той разбира за успеха си по-късно, като посещава сайта, за да заложи на нови пазари. Участва с комбинация от осем залога на конни надбягвания, провеждащи се на различни хиподруми.

Спортните залози са сложна материя, която изисква познания, търпение и късмет. В България е законно да участваш в онлайн залози, ако съответният букмейкър има издаден лиценз от държавната комисия. На BGBookies.com прочетете за bet365 и другите най-популярни легални онлайн букмейкъри в България. Регистрацията в тях е напълно безплатна и не е обвързана с допълнителни такси. Депозира се по избран от потребителя начин. Тегленията са достъпни след достигане на определен минимум. През цялото време клиентите имат контрол над баланса си и участват свободно в развлекателните игри. Основно предимство на сайтовете за залози е бързия достъп до хиляди опции за игра. Включвате се директно през мобилен телефон или настолен компютър. С минимален залог вие може да се превърнете в следващия голям печеливш. Залагайте разумно, само за удоволствие.

Водещи

Най-четени