7500 лв. за Спас Делев в ЦСКА 02.02 | 10:15

Няма проблеми по трансфера на Варела, сподели Георги Илиев

От Иво Вецев

Новото попълнение на ЦСКА Спас Делев ще рита с червения екип срещу 7 500 лева на месец, като няма да получи и стотинка за подписването на своя договор, увери изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла пред в-к "Стандарт".

Вчера крилото подписа договор с ЦСКА, след което замина за Турция, за да мине медицински прегледи и да бъде финализиран окончателно неговия трансфер обратно на "Българска армия".

Майкъла сподели, че е говорил с бащата на играча и няма никакви притеснения относно здравословното състояние на най-новия футболист при "червените".

"Обади ми се бащата на Спас. Разбрахме се за 5 минути. Не ме интересуват мениджъри. Не съм против тях, но самият Спас разбра, че има нужда от ЦСКА", сподели изпълнителният директор за "Стандарт".

"Той няма да взима пари на ръка. Вемсто тях му предлагаме усмивка и снимка пред "Армията". В идеални килограми е и не съм изненадан, защото тренираше при мои хора в Петрич".

Илиев коментира и ситуацията около Варела, опровергавайки всякакви информации, че идването на уругваеца може да е поредният трансфер-фантом на сметката на ЦСКА.

"Договорът ни с Палермо е за директна покупка. Плащаме 0 лева, но при следващ трансфер 70% от парите отиват за италианците. Смятам, че съм договорил отлични условия и при Варела, и при Спас", каза още Майкъла, уточнявайки че и Варела се вмества в тавана на заплатите в ЦСКА.

Водещи