CR7 остава извън терена за до 12 мача 14.08 | 12:48

Заради червения картон снощи Роналдо може да отнесе жестока санкция

От iNews.bg

Кристиано Роналдо може да понесе жестока санкция от Испанската футболна федерация след червения картон, който изкара в първия мач за Суперкупата на страната срещу Барселона. Португалецът може да бъде наказан за период от 4 до 12 мача, твърди мадридският вестник "Марка".

Реал (Мадрид) спечели първия двубой за трофея с 3:1, но двубоят бе помрачен от спорното изгонване на Кристиано. Звездата на Реал (Мадрид) получи втори жълт и съответно червен картон от рефера Рикардо Бенгоечеа заради симулация за дузпа в наказателното поле на Барселона при резултат 2:1 за "белия балет". Кристиано се ядоса толкова много, че избута рефера с ръце, а това е било записано в доклада за срещата от главния съдия. Със сигурност решението на Бенгоечеа бе грешно. Иначе той направи още една фрапантна грешка в двубоя, като свири дузпа на Барса след откровена симулация на Луис Суарес.

Сега Роналдо може да пропусне сериозна част от началото на сезона в Примера дивисион, но със сигурност Реал ще обжалва решението на Испанската футболна федерация, каквото и да е то, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени